OSLO ANTIRUST
Østre Aker vei 205
0975 OSLO

Understellsbehandling

Spesielt med tanke på veisalt i våre omgivelser kan det lønne seg å påføre en understellsbehandling for å hindre rustutvikling på kjøretøy. Hos oss får du den beste antirustbeskyttelsen etter vår mening. Produktene vi fører er hardt testet, og utviklet med tanke på bil nettopp i Norge.

Ikke alle vet at det kan være lurt å antirustbeskytte bilene sine. Først når rusten er godt synlig får eiere den kjedelige beskjeden fra verkstedet sitt, at her er det rust, og at dette må du gjøre noe med.

Vi utfører antirustbehandling av både nye og gamle biler. Hos oss tar dette typisk halvannen til tre timer, kanskje noe lengre på noen få modeller med spesielle utfordringer. Du trenger ikke forberede noe i forkant, bare levere bilen til oss, så sørger vi for at den blir behandlet etter ønske.

Du kan velge mellom to behandlingspakker. Alternativt kan vi lage en garantiplan som for nyere biler kan vare livet ut. Er du usikker på hva du burde gjøre, så er det bare å ta kontakt.

02.07.2024: To identiske biler på Funderud Antirust, én med og én uten beskyttelse. Hvordan ser de ut nå?

Ring oss på telefon 22 22 42 02 eller send en e-post til epost@osloantirust.no

Standardbehandling

En standardbehandling er valget vi anbefaler for biler som allerede har full beskyttelse fra tidligere. Her coater vi innsiden av karosseriet og dørene på bilen med lanolinoljer. Disse oljene vil krype og trekke inn i falser og detaljer i nedkant av dører og karosseri og forhindre innvendige kondensskader som fører til gjennomrusting.

Deretter jobber vi på undersiden av bilen. Først demonterer vi alle deksler og rengjør med høyttrykk luft mens vi tørker bilen etter behov.

Dersom kunden er til stede så er dette et godt tidspunkt å bli med og ta en titt under egen bil, før vi går til og sprøyter innside av kanaler, eventuelt ramme, alle hulrom, samt i traverser og byttedeler under bilen. Til dette bruker vi hulroms- og kanalslanger for å komme til.

Til slutt sprøyter vi hjuloppheng, dempere og hele understellet før vi monterer tilbake deksler og erstatter eventuelle ødelagte klips. Når bilen rygges ut av verkstedet så er den øyeblikkelig klar til bruk igjen.

Hovedbehandling

Dersom bilen aldri har vært beskyttet tidligere eller om det er lenge siden sist den fikk en full behandling, så anbefaler vi dette valget.

Alt som utføres i en standardbehandling utføres her, men vi ønsker også å gå fullt til verks bak innerskjermene i hjulhusene på bilen din.

For dette må vi ta av hjulene slik at vi kommer til, og når innerskjermer er demontert blir fjertårn og alle detaljer bak innerskjermer beskyttet. Det kan være inntak til drivstofftank, bremserør, fester til innerskjermer og eventuelle detaljer i og rundt hjulbuer.

Når alt er sprøytet blir innerskjermer og hjul tilbakemontert. Når bilen rygges ut av verkstedet er den øyeblikkelig klar til bruk igjen.

Garantibehandling

Vår trygghet kan også være din trygghet.

Vi tilbyr markedets beste garantiavtaler når det kommer til gjennomrusting på biler.

Er bilen din inntil tolv år gammel kan du hos oss få en ti-års garantiavtale, mens er din bil ikke eldre enn fem år, så åpner vi for garantiavtaler livet ut!

- Livstidsgaranti?

Ja, den må nok våre konkurrenter tygge litt på, men det er ikke slik at du kommer hit på besøk én gang så er bilen din sikret livet ut. Våre garantiavtaler krever oppfølging på lik linje med andre aktører. Følges planen og anbefalinger så vil vi kunne beskytte bilen din mot mange typiske rustproblemer som kan oppstå her i våre utfordrende omgivelser.

Hvis du har tidligere garantiavtaler via Fluid Film så er ikke dette et hinder for nå å fortsette med LanoPro her på Østlandet. Alle våre verksteder fører de samme garantiene.

Fettlister

På biler med innbrett i karosseriet over hjulbuene, spesielt bak på mange modeller, så anbefaler vi å montere fettlister. Dette er lister av høy kvalitet. Listene er satt inn med slitesterke oljer fra LanoPro for å hindre at de tørker inn eller fanger fukt/vann.

Disse listene vil forhindre skader i lakk som følge av steinsprut og hjulsprut, samt kvele videre rustutvikling i hjulbuene der dette allerede kan være påbegynt. Vi har også olje på innsiden av karosseriet, noe som vil hindre kondensvann å komme til fra noen av sidene.

Rammespyling

På rammebiler som f.eks. Toyota Land Cruiser, Land Rover Defender, Jeep Wrangler, etc., så kan det over tid hope seg opp skitt, grus og rustflak inne i ramma under bilen.

Litt avhengig av bruk av bil anbefaler vi en skikkelig rammevask, da koker vi ramma innvendig og får ut opphop før den behandles videre hos oss. Rammespyling anbefales som del av understellsbehandling ved behov.

Kullsort antirustbeskyttelse

På litt større biler hvor deler av undersellet er synlig for tilskuere så kan det bli veldig pent å bruke en kullsort antirustbehandling. Til dette bruker vi kun våre beste og mest slitesterke oljer, SH36 fra LanoPro.

I tillegg til å skjule eventuelle misfarger under bilen kan det også bli lettere for eier å se når og hvor behandlingen begynner å miste grep over tid. Videre kan dette bidra til en mer effektiv og kostnadsbevisst beskyttelse av kjøretøy.

Vindusviskere

Ikke på alle biler er det bare bare å bytte vindusviskere på, men med vindusviskerne Vision Blades har vi overgang til festene på de aller fleste biler på markedet og kan bytte disse for deg med (forhåpentligvis) enkelhet.

Vi bruker disse viskerne selv, og de virker godt både sommer og vinter.

Kjøper du et sett med vindusviskere som vi monterer her så får du også denne sommeren en kanne med spylervæske med på kjøpet.

Bilder

Ikke alle har tid til å være her mens vi behandler bilene deres, og da spørres det ofte om vi kan ta bilder av understellet.

Dette er en tjeneste vi tilbyr, og typisk tar vi da ca ti bilder pr økt.

Hvorfor tar vi betalt for dette? Er det ikke bare å ta noen bilder?

Jo, det gjør vi gjerne, men husk at arbeid må stanses, og fotograf må avbryte sitt for å ta bildene. Disse komprimeres, arkiveres og sendes pr e-post. Ønskes bilder både før og etter behandling så regnes dette som to økter.

Les videre for Tesla Model 3 og Tesla Model Y

Tesla Owners Club Norway

Alle medlemmer av TOCN har 10% rabatt på behandlinger av Tesla. Dette gjelder også montering av rustbeskyttelsessett.

Understellsbehandling av Tesla Model 3 og Tesla Model Y

At rust også biter på disse bilene er et faktum, men heldigvis finnes det tiltak som du som eier kan gjøre. Disse tiltakene vil kunne bevare verdier som andre teslaeiere her til lands ikke vil klare å få til dersom de ikke velger å behandle sine biler mot rust.

Med lanolinoljer fra LanoPro og beskyttelsesdeksler utviklet av Funderud Antirust kan vi tilby livstidsgaranti på en inntil fem år gammel Tesla. Slike garantier finner du ikke maken til hos andre aktører, og dette viser vår tillit til lanolinoljer, produkter som også er benyttet i industri og på skip og ballast rundt over i hele verden.

Avbildet: Tesla Model 3, her kun fire år gammel.

Vi er overrasket over å se hvor mye rust som kan utvikle seg både på Tesla Model 3 og Tesla Model Y etter kun få år.

Antirustbehandling

For Tesla Model 3 og Tesla Model Y har vi ikke flere behandlingsformer å velge mellom da disse bilene er relativt nye på markedet og med helt andre utfordringer i designet. Uten langtidserfaringen som vi føler at vi har med mer tradisjonelle bilkonstruksjoner så velger vi å sikre alle detaljer til vi tydelig kan plukke tendenser for disse bilene.

Vi anbefaler antirustbehandling av både Tesla Model 3 og Tesla Model Y, samme hva Tesla selv måtte si til dette. Er du redd for forhandlergarantier virker Tesla å ta mer og mer innover seg at rust skaper problemer for disse bilene.

Begge disse modellene er satt sammen av en blanding av metaller som skaper utfordringer for bilens videre helse, og vi erfarer at relativt nye biler kan utvikle mye rust. Spesielt de som kjører langt.

Forskjermer, bakluke, sidekanaler og bakskjermer er av stål. Innenfor bakhjulene er det stål, og traverser foran og bak er av stål.

Øverst i hjulhusene står spruten rett opp mot nærmest ubeskyttet bærende karosserideler av stål. Av den grunn anbefaler vi på det sterkeste å montere spesielt utviklede beskyttelsesdeksler ved første understellsbehandling.

Rustbeskyttelsessett RB3 og RBY

Med tanke på utfordringene med hjulsprut som beskrevet ovenfor anbefaler vi på det sterkeste å montere rustbeskyttelsesdeksler for Tesla Model 3 og Tesla Model Y. Disse dekslene er utviklet av Funderud Antirust, en familiebedrift med over 50 års erfaring i faget.

"Dette rustbeskyttelsessettet stopper hjulsprut av slaps, snø, salt og sand som herjer med stålet i hjulkassene på bilen din." - Funderud Antirust

Vi kan konstantere at vi ser en stor forskjell på de bilene som velger å ha dem montert og de som stoler på at bilen er god som den er.

Ønsker du en garantibehandling av din Tesla Model 3 eller Tesla Model Y, så følger dekslene med på kjøpet.

Ring oss på telefon 22 22 42 02 eller send e-post til epost@osloantirust.no for å bestille time.

Du kan også bestille online via ekstern lenke i knappen under.

For bestilling av time til Tesla Model 3 eller Tesla Model Y, vennligst ring eller send E-post.

Disse modellene kan enda ikke bestilles via Online Bestilling.

OSLO ANTIRUST AS
Østre Aker vei 205
0975 Oslo
Norway
Tlf: 22 22 42 02
E-post: epost@osloantirust.no
Vi benytter lanolinoljer fra LanoPro, avd. Horten, Norge
www.lanopro.no
Våre samarbeidspartnere:
  • Buskerud Antirust AS
  • Funderud Antirust AS
  • Telemark Antirust AS
  • Vestfold Antirust AS